Behandlingar

Priser

Traditionell thaimassage

30 min = 300 SEK

60 min = 450 SEK

 

 

Oljemassage

30 min = 300 SEK

60 min = 450 SEK

 

 

Den 10.e behandlingen gratis

 

Endast kontant betalning.

Behandlingar

 

Thaimassage

 

Massösen arbetar med kroppens energilinjer. Mad en blandning av akupressur och yoga, stretchas musklerna ut, vilket öppnar energiflödet och balans uppstår. Massösen använder fingrar, händer, fötter, knän och armbågar för att arbeta igenom energilinjer, muskler och akupressurpunkter.

 

De blockeringar som orsakar smärta och värk lösgörs genom thaimassagens fysiska bearbetning. Genom årtusenden har thaimassagen utvecklats. Man ser till kroppen som en helhet. Problem och värk i en kroppsdel kan ha sitt ursprung i en annan kroppsdel. Man får en djupare effekt eftersom man arbetar igenom hela kroppen. Rätt utförd är det en mycket effektiv massage för att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen.

 

Thaimassage passar de flesta människor. Den är effektiv och ger en djup vila och avslappning. Man varvar ner och glömmer stressrelaterade problem.

 

Om man tar thaimassage regelbundet, sträcks leder och muskler ut till sina normala vilolägen och hela kroppen mår bättre.

 

De unika stretchmomenten är bra för människor som är stela. Effekterna kan liknas vid yoga. Thaimassage kallas ibland för den lates yoga. Blockerad energi och spänningar i kroppen frigörs genom långsamma, djupa tryck vid energilinjer. Nervbanor och blod stimuleras och detta ger möjlighet till självläkning.

 

 

Oljemassage

 

Thailändsk oljemassage har många likheter med thaimassagen men är mycket mjukare och fokuserar mer på muskelknådning.

 

Vilken typ av olja man använder har egentligen inte så stor betydelse för själva massagen, men olika oljor har olika egenskaper som kan vara välgörande för huden. Vissa oljor är dessutom trevligare än en del andra.

 

Oftast används någon neutral olja som inte luktar eftersom det tilltalar flest personer.

 

 

© 2014 - 2015 Manthana Thaimassage i Malmö | Adress: Teknikergatan 9, 21568 Malmö | Tel: 072-929 96 11